Afbetaling iPhone 12

iPhone 12 kopen met afbetaling iPhone 12 in combinatie met een abonnement. Als u een iPhone 12 koopt, hoeft u deze niet altijd meteen volledig te betalen. Het is namelijk ook mogelijk om een iPhone 12 te kopen door middel van een afbetaling iPhone 12. Meer over een afbetaling iPhone 12, leest u op deze pagina.

Wat is een afbetaling iPhone 12?
Een afbetaling iPhone 12 betekent dat u uw iPhone 12 niet meteen betaalt bij aanschaf, maar het verschuldigde bedrag van de iPhone 12 in delen betaalt nadat u het product heeft ontvangen. Zo betaalt u niet in één keer het volledige bedrag, maar betaalt u bij afbetaling iPhone 12 enkele maanden een vast bedrag per maand al dan niet in de vorm van een telefoonabonnement. Omdat u het volledige bedrag van de iPhone op deze manier kunt splitsen, is het bedrag dat u maandelijks af moet lossen lager dan het volledige bedrag en is de afbetaling iPhone 12 gemakkelijker. Maar let wel, geld lenen kost geld en dit geldt ook voor afbetalen van een Apple iPhone.

Waarom kiezen voor afbetaling iPhone 12?

Een iPhone 12 is een kostbaar apparaat. Hierdoor kan niet iedereen dit apparaat aanschaffen en zeker niet als de betaling van de gadget direct moet plaatsvinden. Als u niet voldoende geld heeft om het volledige bedrag in één keer te betalen, maar wel voldoende geld heeft om het bedrag in delen te betalen, is afbetaling iPhone 12 iets voor u. In dit geval kunt u uw favoriete gadget namelijk alsnog aanschaffen, zonder dat u in één keer blut bent of zelfs in de min komt te staan bij de bank.

Waar moet ik op letten bij afbetaling iPhone 12?
Als u kiest voor afbetaling iPhone 12 in plaats van het betalen van het volledige bedrag in één keer, moet u er wel rekening mee houden dat u uw schuld altijd op tijd moet betalen. Betaalt u namelijk te laat of betaalt u helemaal niet, dan kunt u te maken krijgen met betaalherinneringen, aanmaningen en zelfs incasso’s. En omdat uw betaalgedrag zelfs bij wordt gehouden en geregistreerd wordt door de BKR en deze gegevens ook inzichtelijk zijn voor andere bedrijven, is het absoluut niet aan te raden om te nonchalant met uw afbetaling iPhone 12 om te gaan. Een verzekering afsluiten kan ook uitkomst bieden tegen diefstal, kapotte scherm en dergelijke. Tegenwoordig zijn telecombedrijven verplicht uw ‘lening’ te registeren omdat een abonnement een verkapte geldleningsovereenkomst is en derhalve onderhevig aan toezicht van de AFM.