Meubels op afbetaling

Uiteraard kun je ook meubels kopen op afbetaling en wel bij Neckermann, Wehkamp of Ikea.

Neckermann heeft een grote meubelafdeling waarbij je bijvoorbeeld een grote keuze hebt uit banken, bedden, tafels en stoelen op afbetaling. Ben je op zoek naar een bank, dan kun je kiezen uit een bankstel, hoekbank of slaapbank. Ook heeft Wehkamp een groot aanbod aan meubelen op afbetaling voor het inrichten van de kinderkamer. Verder kun je ook nog je complete badkamer opnieuw inrichten met badkamermeubelen, wastafels en een nieuwe douche.

Otto heeft tot slot ook een woonafdeling op de website. Zo kun je hier baby- en kindermeubelen aanschaffen, bankstellen bestellen, en een nieuw bed kopen. Uiteraard op afbetaling.

Bij Ikea kun je tot slot ook sinds kort meubels kopen op afbetaling. Zowel in de winkel als online.

Meubels kopen op afbetaling
Wanneer je gaat verhuizen of wanneer je net een appartement of een huis hebt gekocht zal je natuurlijk graag eerst kijken voor leuke meubels. Hoewel iedereen natuurlijk graag mooie dingen ziet is het lang niet voor iedereen zomaar mogelijk om in één keer de mooiste meubels aan te kopen. Zeker voor jonge mensen die bijvoorbeeld voor het eerst alleen gaan wonen is er vaak geen groot budget over om te investeren in leuke meubels. Dat is jammer, want op die manier wordt er een beetje afbreuk gedaan aan het vastgoed dat je hebt aangekocht of dat je huurt, maar het hoeft helemaal niet zo te gaan, in tegendeel! Vandaag de dag kiezen veel grote en bekende meubelwinkels en webwinkels er namelijk voor om een koop op afbetaling toe te staan. Op deze manier kan je toch die duurdere meubels kopen die je graag wil hebben en dat zonder dat je in één keer al het geld moet betalen. Let wel, meubels kopen op afbetaling is niet overal mogelijk en er zijn doorgaans altijd voorwaarden aan verbonden.

Ben je van plan om meubels op afbetaling aan te kopen, dan dien je bijvoorbeeld rekening te houden met een hogere kostprijs. Je krijgt dan met andere woorden wel de mogelijkheid om de totale kostprijs in stukken te betalen, in totaal zal je altijd meer moeten betalen dan wanneer je de meubels in kwestie gewoon in één keer zou betalen. Hou er verder ook rekening mee dat bepaalde winkels en ketens een koop op afbetaling van meubels uitsluitend toestaan wanneer er voor een groot bedrag wordt aangekocht. Bij gewone kleine bedragen is dit dus vaak niet mogelijk en zou dat voor de klant ook helemaal niet interessant zijn, in het bijzonder omdat de kostprijs van een dergelijke financiering dan veel te hoog zou uitvallen. Hoe dan ook, wil je graag een groot aantal meubels kopen op afbetaling, dan bestaan daar tegenwoordig verschillende mogelijkheden voor.