Fiets op afbetaling

Bij winkels zoals Neckermann en Wehkamp kun je een fiets op afbetaling kopen.

Neckermann heeft verschillende soorten fietsen op afbetaling zoals een stadsfiets, kinderfiets en elektrische fiets. Allen als damesfiets of herenfiets beschikbaar. De prijzen zijn zeer concurrerend vanaf € 159 heb je bijvoorbeeld al een omafiets. De meeste fietsen zijn direct leverbaar en heb je vaak al de volgende dag in huis.

Neckermann biedt ook fietsen aan die je kunt betalen in termijnen. Je kunt bij Neckermann ook een mountainbike, een racefiets of een vouwfiets kopen. Je koopt een fiets op afbetaling al voor 8 euro per maand.

Fiets kopen op afbetaling
Steeds meer mensen houden er van om een leuke hobby uit te oefenen, maar dan wel bij voorkeur één die niet echt veel geld kost. Net daarom is fietsen ook zo populair. Door te fietsen combineer je namelijk verschillende interessante voordelen. Zo is het niet alleen goed voor de gezondheid, daarnaast is een fiets voor iedereen relatief betaalbaar en kan je op die manier ook een stukje van je land of zelfs de wereld ontdekken. Hoewel een fiets een relatief betaalbaar transportmiddel is hangt veel af van de fiets die je specifiek in gedachte hebt. Een gewone fiets kost bijvoorbeeld niet zoveel geld, maar wanneer je een professionele of een koersfiets wenst aan te kopen, dan kan het bedrag behoorlijk oplopen. Net daarom bieden steeds meer bedrijven hun klanten de mogelijkheid om een fiets te kopen op afbetaling.

Een fiets kopen op afbetaling mag dan interessant zijn omdat je niet in één keer een groot geldbedrag ter beschikking moet hebben, aan de andere kant worden er voor een koop op afbetaling steeds extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je in één keer de fiets in kwestie zou aankopen, dan betaal je gewoon het bedrag zoals in de winkel aangegeven. Wanneer je een fiets koopt op afbetaling, dan dien je steeds rekening te houden met een bepaald percentage extra kosten. Je dient er dan ook steevast rekening mee te houden dat je fiets op die manier aanzienlijk duurder kan worden. Denk je er aan om een fiets op afbetaling te kopen, dan kan het ook nooit kwaad om even de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken. De kostprijs van een financiering kan namelijk sterk afhankelijk zijn van het bedrijf waarbij je de koop op afbetaling afsluit.