iPad op afbetaling

Je koopt een iPad op afbetaling bij bijvoorbeeld Wehkamp, Mediamarkt en Neckermann.

Snel, licht en dun
De iPad is sneller, lichter en dunner dan de vorige iPad. Dankzij twee snelle A6x processors kun je razendsnel films kijken, gamen en internetten. Daarbij gaat de batterij gewoon 10 uur lang mee. Het 9,7 inch Retina display met LED backlight met een resolutie van 2048 x 1536 is haarscherp en geeft kleuren levensecht weer.  Ook is de iPad voorzien van twee camera’s, 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant. Op die manier kun je via Facetime videochatten met familie of vrienden. Verder zit er standaard een hoes bij die met magneten op zijn plaats wordt gehouden. Op het moment dat je de hoes opent of sluit wordt je iPad 3 automatisch aan- of uitgezet.

16 GB – 64 GB. WiFi of 3G
Er zijn verschillende versies te koop in de kleuren zwart of wit. De technische verschillen zitten ‘m vooral in het geheugen en connectiviteit. Wat snelheid betreft zijn ze allemaal even snel. De goedkoopste versie is beschikt over 16 GB en WiFi. 16 GB is voor de meeste mensen ruim voldoende. Zeker als je geen bergen met films of muziek wilt opslaan. Je hebt dan genoeg ruimte voor games, applicaties en foto’s. Via WiFi kun je draadloos verbinding maken naar internet in huis of op andere plekken waar een draadloze router aanwezig is.

iPad Mini
Ook is er nu de iPad Mini, deze is iets kleiner, namelijk 7,9 inch en heeft een lagere resolutie (1024 x 768) ten opzichte van de gewone iPad.

Je hebt echter ook iPads die over 3G beschikken. Dan kun je op elke plek in Nederland via je GSM abonnement internetten. Hierbij moet je wel opletten dat je je datalimiet niet overschrijdt. Dan kun je voor een dure verrassing komen te staan. Bekijk alle specificaties van de iPad 3 op de officiële pagina van Apple.

ipad 3

iPad op afbetaling kopen
We leven in een tijd waarin iedereen maar wat graag met een tablet wil werken. Zelfs kinderen krijgen vandaag de dag al vroeg een iPad of een andere tablet in de handen geduwd om bijvoorbeeld op school oefeningen op te maken. Toch is een tablet niet altijd even betaalbaar. Wanneer je er voor kiest om een iPad aan te kopen, dan kan de prijs al snel oplopen tot enkele honderden euro’s en lang niet iedereen heeft een dergelijk bedrag zomaar voor handen. Het spreekt dan ook voor zich dat steeds meer mensen er voor kiezen om een iPad op afbetaling aan te kopen. Op deze manier moet je het bedrag niet in één keer betalen, maar kan je de afbetaling verdelen over verschillende maanden.

De meeste grote winkelketens bieden je tegenwoordig de mogelijkheid om nagenoeg al hun toestellen aan te kopen op afbetaling. Hetzelfde geldt ook voor tablets zoals de Apple iPad. Het moet echter wel gezegd dat een dergelijke koop op afbetaling niet altijd even interessant is. Omdat de winkel die de iPad verkoopt langer op haar geld moet wachten kan dat er namelijk voor zorgen dat je wordt geconfronteerd met een extra kostprijs. Dit bedrag wordt bovenop de standaard prijs van het toestel aangerekend waardoor je iPad zomaar nog duurder wordt.