Kleding op afbetaling

Kleding op afbetaling kopen kun je doen bij winkels zoals Otto, Neckermann of Wehkamp

Neckermann heeft zowel heren als damesmode te koop, van de nieuwste trends tot grote maten mode. Je koopt hier ook je schoenen, laarzen, lingerie, broeken, overhemden, t-shirts, tops, blouses, truien, vesten en nog veel meer op afbetaling. Vaak heeft Wehkamp ook verschillende kortingsacties die weer extra voordeel opleveren. Je kleding wordt meestal de volgende dag bezorgd.

Ook Otto biedt een grote keuze aan kleding voor dames en heren van jassen tot ondergoed. De kleding is regelmatig in de sale en voor elk seizoen is er een nieuwe collectie te koop.

Kleding op afbetaling kopen

Veel mensen onderschatten vaak hoeveel geld er wordt uitgegeven aan kleding. Vooral voor complete gezinnen kan de kostprijs van kleding al snel hoog oplopen. Er wordt namelijk niet alleen geld uitgegeven voor de ouders, maar ook de kinderen hebben vaak nood aan nieuwe kleren. Kleding op afbetaling kopen biedt voor veel mensen dan ook de perfecte oplossing, al is dat lang niet overal mogelijk. In de meeste gevallen zal een gewone kleine (web)winkel deze mogelijkheid bijvoorbeeld niet aanbieden. Hetzelfde kan gezegd worden van grote ketens die een koop op afbetaling niet toestaan. Wordt het wel toegestaan, dan kunnen er aanzienlijke voorwaarden aan verbonden zijn. Zo ben je soms verplicht om voor een bepaald minimumbedrag te bestellen en dien je rekening te houden met extra kosten waardoor je aankopen nog duurder worden. Eveneens niet onbelangrijk om weten is dat de kleding soms pas wordt geleverd wanneer het volledige bedrag door de verkoper is ontvangen.

Een andere mogelijkheid om niet meteen te worden opgezadeld met de kostprijs van de kleding die u heeft aangekocht is uiteraard de betaling uitvoeren met behulp van je creditcard. Op deze manier wordt het bedrag niet meteen van je bankrekening afgeschreven en kan je een betalingsuitstel verkrijgen van ongeveer 30 dagen (afhankelijk van het ogenblik dat je de kleding koopt uiteraard). Let wel, in dit geval zal het volledige bedrag alsnog in één keer en dus niet in schijven van uw bankrekening worden afgetrokken. Hoe dan ook, wil je een grote bestelling aan kleding plaatsen en wil je het bedrag graag in verschillende schijven afbetalen? Dan is het uitermate belangrijk om na te gaan of de partij van je keuze deze betaalmogelijkheid al dan niet aanbiedt.