Mediamarkt

Mediamarkt biedt de mogelijkheid om te betalen in termijnen. Dit kan zowel in de winkel als via haar website. Als je op de website iets wilt kopen op afbetaling plaats je het product in je winkelmandje en ga je naar betalen. Bij stap 3 in het bestelproces kun je bij betaling kiezen voor betalen in termijnen.

Kopen op afbetaling Mediamarkt
Mediamarkt

Het minimale bedrag voor het kopen op afbetaling is € 250 en je lost minimaal 3% per maand van het opstaande bedrag af. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de Mediamarkt comfort card. Hiermee ontvang je extra bestedingsruimte en kun je direct betalen met deze kaart bij de Mediamarkt. U kunt dus bij de mediamarkt gespreid betalen. Of je nu een nieuwe tv wilt kopen of wasmachine, je kunt gespreid betalen bij de mediamarkt. Mediamarkt termijnen betalen brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet direct een grote uitgave te doen en kunt u het totale bedrag betalen in termijnen. Tv op afbetaling mediamarkt is mogelijk. Bij de mediamarkt afbetalen gebeurt in maandelijkse termijnen en de rente die wordt geheven kan variëren. Voor de actuele rentepercentage zie stap 3 tijdens het uitchecken. Tevens is het mogelijk bij alle Media Markt vestigingen af te betalen in termijnen. Zowel online aankopen als aankopen in de media markt winkel is mogelijk.

Bekijk hieronder enkele voorbeeld voor kopen op afbetaling bij de Mediamarkt:

Bedrag aanschaf product

Rente per jaar

Termijnbedrag

Aantal maanden afbetalen

Totaal afbetaald

€ 500

15%

€ 15,00

43

€ 637,68

€ 1.000

15%

€ 30,00

43

€ 1.275,36

€ 1.500

15%

€ 45,00

43

€ 1.915,68

€ 2.500

15%

€ 75,00

43

€ 3.188,39

Kopen op afbetaling MediaMarkt

MediaMarkt is ongetwijfeld één van de grootste en daardoor ook één van de belangrijkste ketens van Europa. De winkels van MediaMarkt staan er dan ook om bekend werkelijk alles in huis te hebben op het gebied van multimedia. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, een complete geluidsset of bijvoorbeeld een dvd-speler je vindt het er allemaal. Dat is echter niet alles, want naast het aanbod aan multimedia vindt je er eveneens verschillende handige huishoudelijke apparaten zoals een koffiezet, afwasmachines, koelkasten en ga zo maar door. Veel mensen die net een huis hebben gekocht of gewoon gaan verhuizen kiezen er dan ook voor om hun volledige hebben en houden bij MediaMarkt aan te kopen. Deze goedkope winkelketen zorgt er voor dat je namelijk steeds kan genieten van de best mogelijke prijzen.

Toch, wanneer je al deze verschillende toestellen in één keer moet aankopen kan dat zorgen voor een zeer aanzienlijk geldbedrag dat lang niet iedereen zomaar ter beschikking heeft. Net daarom heeft de keten er voor gekozen om haar klanten de mogelijkheid aan te bieden om te kopen op afbetaling. Door te kopen op afbetaling zorg je er voor dat je het totale prijskaartje van je bestelling kan spreiden over verschillende maanden waardoor de druk op je financiële situatie een stuk minder groot wordt. Wil je met andere woorden alles voor in je huis kopen bij MediaMarkt, maar heb je waarschijnlijk niet voldoende budget voor handen? Geen probleem, door te kopen op afbetaling bij MediaMarkt kan je toch alles kopen wat je maar wenst!