Scooter op afbetaling

Scooter op afbetaling

Eén van de scooters op afbetaling bij Wehkamp. Bij Wehkamp.nl kun je kiezen uit een groot assortiment van scooters die je kunt kopen op afbetaling. Wehkamp verkoopt zowel brom- als snorscooters en de prijzen beginnen bij 799 euro. Ook kun je een elektrische scooter kopen op afbetaling. Er zijn verschillende modellen zoals een retro scooter, sport en andere modellen. Voor de levering van de scooter maak je een afspraak. De kosten het kentekenbewijs, rijklaar maken, de kentekenplaat en de melding bij de RDW bedragen € 150. Deze worden automatisch in je winkelmandje geplaatst.

Voor een scooter van 799 euro met bijkomende kosten betaal je in termijnen vanaf ongeveer 18 euro per maand. Je betaalt hiervoor 15% rente.

Scooter op afbetaling kopen
Jongeren willen tegenwoordig graag allemaal een scooter hebben. Zich verplaatsen gaat op die manier een stuk sneller en dat is altijd mooi meegenomen. Toch is een scooter lang niet alleen interessant voor jongeren, want ook steeds meer volwassenen kiezen voor dit handige transportmiddel. Het is veel compacter waardoor je veel efficiënter files kan omzeilen en dat terwijl je toch geen erg goede conditie nodig hebt om het ding tot aan je werk of tot op school te krijgen. Het mag duidelijk zijn dat er aan een scooter tal van interessante voordelen verbonden zijn, maar uiteraard kost een dergelijk vervoermiddel ook een bepaalde som geld en daar knelt voor veel mensen het schoentje.

Hoewel een scooter veel minder geld kost dan een auto kiezen toch steeds meer mensen er voor om een scooter op afbetaling te kopen. Ze doen dat omdat ze op die manier een groter geldbedrag over houden om andere aankopen mee te doen. Ben je zelf eveneens geïnteresseerd in het kopen van een scooter, maar wil je er niet al je zuurverdiende spaargeld aan opofferen, dan is deze kopen op afbetaling ook voor jou ongetwijfeld een interessante keuze. Let wel, het kopen van een scooter op afbetaling kost je altijd meer geld dan het bedrag dat je zou betalen wanneer je de scooter in één keer betaald.