Neckermann

Kopen op afbetaling bij Neckermann

  • Bij Neckermann kun je gebruik maken van gespreid betalen als je gebruik maakt van de Neckermann Kooprekening. Hiermee ga je een doorlopend krediet aan met een gemiddelde jaarrente van 15%.
  • Meer informatie over kopen op afbetaling vind je bij het product (zie afbeelding onder aan). Als je daadwerkelijk het product wil kopen op afbetaling dan plaats je deze in je winkelmand.
  • Neckermann stelt zelf het limiet vast waarvoor je een kunt doen op afbetaling en hangt af van je persoonlijke omstandigheden.
  • Je kunt zelf je maandtermijn bepalen er geldt wel een minimum, voor een voorbeeld zie de afbeelding onder aan.

Kopen op afbetaling bij Neckermann

Iedereen heeft ongetwijfeld wel al eens gehoord van de grote online webwinkel Neckermann. Deze webwinkel biedt haar klanten een ongelofelijk aantal interessante producten en toestellen aan en dat ook nog eens tegen een zeer interessante prijs. Daarnaast geniet je bij deze webwinkel steeds van een snelle levertijd en heb je altijd recht op 2 weken bedenktijd. Ben je ook van plan om een bestelling te plaatsen bij deze webwinkel, maar heb je momenteel niet zoveel budget voor handen? Ook dat is geen probleem. Neckermann biedt haar klanten namelijk steevast de mogelijkheid om achteraf te betalen en ook betalen in schijven is absoluut geen enkel probleem. Hierdoor kan je dat ene leuke meubel of dat ene speciale product dat je altijd al hebt willen kopen nu extra voordelig in huis halen.

Kopen op afbetaling bij Neckermann
Kopen op afbetaling bij Neckermann
Neckermann kooprekening

Het enorme aanbod dat de webwinkel Neckermann haar klanten voorschotelt zorgt er voor dat nagenoeg iedereen er wel iets kan vinden dat voldoet aan zijn of haar verwachtingen. Dat is natuurlijk erg interessant, maar tegelijkertijd ook gevaarlijk omdat je al snel meer wil kopen dan je eigenlijk direct kan betalen. Kopen op afbetaling bij Neckermann maakt het mogelijk om de invloed van je aankopen op je financiële situatie zo beperkt mogelijk te houden. Wil je die ene grote aankoop dus niet in één keer, maar wel in schijven betalen? Dan ben je daarvoor bij de webwinkel Neckermann ongetwijfeld aan het juiste adres!