Over ons

Overafbetaling.nl verschaft informatie over het kopen van producten op afbetaling. Per soort product kun je lezen bij welke winkel je dit kunt kopen op afbetaling, hoe je dit moet doen en bij welke winkel je de laagste rente betaalt. Ook houden we de prijzen in de gaten, zo weten we bijvoorbeeld uit ervaring dat een laptop bij Neckermann over het algemeen een stuk duurder is dan bij BCC. Op overafbetaling.nl weet je dus snel waar je het best kunt kopen op afbetaling.

Over ons en wie wij zijn?
Wij zijn met een kleinschalig groepje actief in research van producten, diensten, informatie en dergelijke. Wij gaan niets uit de weg om iets te onderzoeken en deze informatie met u te delen. Wij hebben in de loop der tijd vele contacten opgedaan in allerlei branches. Wij maken rapporten, samenvattingen en artikelen die wij grotendeels gratis publiceren op het internet door middel van (eigen) websites en blogs. De informatie die u dan ook op deze website aantreft is geheel kosteloos. Wij willen op deze manier het internet verder versterken met goede en kwalitatieve informatie.

Wij hopen op uw feedback zodat wij in staat zijn onze informatie verder te versterken.

Heeft u verder nog vragen of wenst u aanvullende informatie hierop, dan zijn wij u graag van dienst. Contact opnemen kan middels de contact pagina.