BCC

Bij BCC kun je een product op 2 manieren kopen op afbetaling.

Uitgestelde betaling van 6, 12 of 18 maanden
Hiervoor betaal je eenmalig een bedrag voor afhandeling van het krediet. Verder betaal je geen rente. Het bedrag wat je betaalt is afhankelijk van het termijn waarna je het geld wilt terugbetalen.

  • Voor 6 maanden uitgestelde betaling betaal je € 29,95.
  • Voor 12 maanden uitgestelde betaling betaal je € 49,95.
  • Voor 18 maanden uitgestelde betaling betaal je € 69,95.

Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden, deze kunt u terugvinden op bcc.nl. Je dient het artikel in een BCC-winkel naar keuze op te halen.

Gespreid terug betalen van 12 – 72 maanden
Je hebt ook de keuze om bij BCC je aankoop gespreid terug te betalen in een periode van 12 tot 72 maanden. Deze looptijd is afhankelijk van het bedrag waarvoor je iets bestelt. Je betaalt voor deze vorm van lenen 15% rente. Voor het eerder aflossen worden geen extra kosten in rekening gebracht. Voor de recente voorwaarden vindt u op de website van BCC.

Online afbetalen bij BCC
Het is niet mogelijk om online een aankoop te doen bij BCC op afbetaling. Als u een tv, wasmachine of dergelijke online wilt kopen kunt u betalen middels VISA, MasterCard of American Express. Doorgaans zijn de afspraken met het kredietmaatschappij van uw creditcard meestal gebaseerd op maandelijkse termijnen. BCC afbetaling is alleen mogelijk in de winkels. De bcc termijnbetaling kun je spreiden van 6 tot maximaal 18 maanden. Als uw budget het toelaat is het aan te raden om een korte termijn te nemen.

Hieronder een aantal rekenvoorbeelden (klik voor een grotere afbeelding):
BCC betalen in termijnen