Playstation 5 op afbetaling

Je kunt een Playstation 5 betalen in termijnen bij 1 van onderstaande winkels:

Coolblue is vandaag de dag de witgoed zaak van Nederland met uitmuntende service! De Playstation 5 is eind 2020 op de markt, en is een enorm populaire game console. Dit is niet voor niets, de games op de PS5 zien er bovengemiddeld goed en scherp uit dankzij de Full HD (1080p – 30/60 fps) of 4K (30/60 fps) weergave van de PS5. Ook kun je je Playstation gebruiken als mediacenter waarmee je (HD/4K) films en foto’s kunt bekijken, muziek kunt luisteren en toegang hebt tot internet. Uiteraard wordt Netflix en Pathé apps ondersteunt. Verder kun je dankzij de internettoegang spelen (playstation network) tegen andere spelers op het internet over de hele wereld.

Bij de aankoop van een PS5 dien je vooral te letten op de bijgeleverde accessoires en controllers. Soms kom je op het eerste gezicht interessante aanbiedingen tegen maar deze bevatten dan alleen de console en 1 controller. Hier kun je dan nog niet zoveel mee doen. Het meest interessant zijn de complete pakketten, waarbij je een extra console krijgt en meerdere games. Wij raden aan een Playstation 5 Game pakket versie te kopen. Dit is tevens de krachtigste console op dit moment.

Playstation 5 kopen op afbetaling

Tegenwoordig willen kinderen en jongeren eigenlijk slechts één ding en dat is gamen! Om te kunnen gamen willen ze graag gebruikmaken van de populairste spelconsole op de markt en dat is nog steeds de Playstation. Het begon allemaal met de eerste Playstation, toen kwam de Playstation 2 die op haar beurt weer werd opgevolgd door de Playstation 3 en 4 maar vandaag de dag ligt ook de Playstation 5 reeds in de winkelrekken. Wanneer je een dergelijke spelconsole wenst aan te kopen zal je daar je kinderen ongetwijfeld een groot plezier mee doen. Jammer genoeg kost een dergelijk toestel vaak behoorlijk veel geld waardoor niet iedereen deze zomaar kan aankopen.
Ben je ook van plan om een spelconsole aan te kopen, maar wil je deze niet in één keer betalen? Geen probleem, je kan een Playstation vijf immers perfect op afbetaling kopen bij diverse winkelketens welke op afbetaling aanbieden. Let wel, u betaalt vaak wel een rentepercentage zodat u op termijn wel duurder uit bent.

De meeste grote winkelketens die multimedia-toestellen te koop aanbieden zoals de Playstation of Nintendo maken het tegenwoordig voor hun klanten mogelijk om deze in schijven af te betalen. Vroeger was iedereen die een spelconsole wou kopen verplicht om deze in één keer te betalen, maar dat is nu dus niet langer het geval. Wil je een dure spelconsole kopen voor je kind en wil je deze op afbetaling aankopen, dan is dat dus mogelijk, al staat daar vaak wel tegenover dat je rekening moet houden met een hoger prijskaartje dan wanneer je het toestel in één keer zou kopen en betalen. Hoe dan ook wordt het op deze manier wel voor iedereen mogelijk om de nieuwste Playstation in huis te halen! Veel gameplezier gewenst.