Ikea

Bij IKEA is het mogelijk om je spullen te kopen op afbetaling. IKEA biedt verschillende mogelijkheden, zo kun je voor het IKEA betaalplan kiezen of voor de Family betaalkaart. Bij het betaalplan heb je de keuze uit de aflossing voor een vast bedrag per maand (bijvoorbeeld 10, 20, 50 of 100 euro per maand), of je kunt een bepaald termijn instellen (bijvoorbeeld 12, 24, of 36 maanden) waarin je alles wilt aflossen. Met de Family kaart reken je al je producten af bij IKEA en wordt maandelijks 2% van het openstaande bedrag van je rekening afgeschreven.

ikea kopen op afbetaling
Kopen op afbetaling bij IKEA

IKEA rekent een rente van 13% op jaarbasis, meer informatie over kopen op afbetaling bij IKEA vind je hier. Kijk hier voor één van de IKEA vestigingen bij jou in de buurt.

Kopen op afbetaling bij IKEA

IKEA is één van de grootste winkelketens van Europa. De bekende winkels met gele en blauwe kleuren herbergen een ongelofelijke hoeveelheid aan prachtige meubels die iedereens hart zullen weten te veroveren. Kenmerkend voor de meubelen en andere leuke zaken die door IKEA worden aangeboden is het feit dat je deze steeds in huis kan halen tegen een zeer laag prijskaartje. IKEA vindt het namelijk belangrijk dat mooie meubelen voor iedereen betaalbaar worden gehouden terwijl ze toch kunnen rekenen op een meer dan degelijke kwaliteit. Hoe goed de inspanningen van IKEA ook zijn om wonen een stuk betaalbaarder te maken, toch is het lang niet voor iedereen mogelijk om zomaar alle meubelen in één keer te betalen. Sterker nog, steeds meer mensen willen graag kopen op afbetaling, maar is dat wel mogelijk bij IKEA?

Net zoals de meeste andere grote ketens heeft ook IKEA er voor gekozen om haar klanten de mogelijkheid aan te bieden om te kopen op afbetaling. Bij deze van oorsprong Zweedse winkelketen kan je gebruikmaken van een speciale Home Card, maar daarnaast kan je ook gewoon een grote aankoop in schijven afbetalen. Op deze manier kan je meteen beschikken over de meubelen van je keuze en dat terwijl je het verschuldigde bedrag gewoon over verschillende maanden kan afbetalen. Dat is natuurlijk ideaal voor starters of voor mensen die slechts een beperkt budget voor handen hebben voor wat betreft de inrichting van hun huis.